chef-1

OVER ONS

Na maanden van voorbereidingen is het dan eindelijk zover. Na een flinke verbouwing en restyling van de zaak gaan wij verder onder de naam the Smokehouse.
De reden dat wij gekozen hebben voor een andere naam is dat wij onze huidige naam, ‘Marktzicht’ niet meer vonden passen bij het nieuwe interieur en concept dat we willen gaan draaien. Door de komst van meerdere horeca op het plein, hebben we meer ruimte gekregen om een concept vorm te geven dat beter bij ons past.
Dit betekend dat we ons met de Smokehouse (met name in de avond) meer willen gaan richten op het grillen en we onze gasten de mogelijkheid willen bieden om meerdere smaken op een avond te ervaren door middel van Shared-Dining. Onze lunchkaart blijft, op een aantal nieuwe (gezondere) broodjes na hetzelfde.

Waarom de naam ‘The Smokehouse’
Het roken van vlees en vis word gedaan in speciale hangen of rookkasten, in het Engels wordt dit ook wel een ‘Smokehouse’ genoemd. Omdat het roken van vis bij ons in de familie voorkomt, en mijn (schoon) vader nog dagelijks vis rookt die ook bij ons in de zaak verkocht wordt vonden we het mooi om via deze naam een link te leggen met dit oude ambacht.
Wij vinden een goede prijs kwaliteitsverhouding erg belangrijk en vinden dat dit samen moet vloeien met fijne service en een gezellige sfeer.
We willen met de Smokehouse terug naar de roots met mooie stoere en ambachtelijke (huisgemaakte) producten. Zo hebben we gekozen om te gaan werken met mooie bollen en rustiek desembrood, maar ook voor heerlijke gerijpte stukken Zuid-Amerikaans vlees, die weer perfect bereid kunnen worden op onze houtskoolgrill.

Grill
Met de Smokehouse willen we ons meer gaan specialiseren in het grillen, we hebben er dan ook voor gekozen om te gaan werken met een echte ‘Spaanse’ Josper houtskoolgrill. Uniek aan deze grill is dat er geen elektra of gas aan te pas komt. Er wordt uitsluitend gewerkt met echte houtskool. Door het gebruik van een gesloten systeem blijven smaken en sappen van vlees, vis en groenten behouden en krijgen zo de herkenbare en heerlijke grillsmaak.
Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een heerlijke ribeye met huisgemaakte kruidenboter en paprikachutney, maar ook een hele zeebaars met verse kruiden kan perfect worden bereid.

Shared-Dining
Ook willen wij onze gasten kennis laten maken met Shared-Dining.
Buiten het bekende ‘a la carte’ dineren zoals het gebruikelijke ‘voor, hoofd, nagerecht’ Kunt u er bij de Smokehouse nu ook voor kiezen om meerdere kleine gerechten te bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld 2 halve voorgerechten bestellen en een hoofdgerecht, maar er ook voor kiezen om met uw gezelschap te genieten van diverse kleine gerechten van de kaart. Deze worden in de loop van de avond op tafel gepresenteerd, zodat u samen met uw gezelschap kunt genieten van verschillende smaken aan tafel.
We zien er naar uit om u te mogen verwelkomen!

Het team van ‘The Smokehouse’

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

WAT DOEN WIJ

Vanuit onze open keuken staan onze koks dagelijks van 10:00 tot 22:00 voor u klaar de heerlijkste maaltijden te bereiden. U kunt bij ons samen met uw gezelschap genieten van diverse kleine gerechten van onze shared dining kaart (shared-dining na 17:00) of u laten verassen door de heerlijke smaak die onze nieuwe ‘Josper’ houtskoolgrill te bieden heeft! In de zomer biedt ons ruime terras een van de mooiste plekjes op het plein om te eten. Ook kunt u daarna nog heerlijk blijven na-borrelen op ons verwarmde terras.

Lunch

Bij The Smoke House kunt u van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een lekkere kop koffie een goed glas wijn, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Shared Dinning

U kunt met uw gezelschap een selectie maken van de verschillende kleine gerechten die op onze shared-dining kaart staan. Deze gerechten kunt u vervolgens met elkaar delen.

High Tea

Wilt u iets gezelligs doen met vriendinnen of op originele wijze uw verjaardag of vrijgezellenfeest vieren? Boek dan eens een High Tea bij The Smoke House. Kosten voor deze High Tea bedragen € 21,50 per persoon

Kom eens proeven van onze gezellige sfeer en laat uzelf verwennen!