OVER ONS

In het hart van Spakenburg aan het gezellige Spuiplein vind u ‘The Smokehouse.’
U kunt bij ons van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een lekkere kop koffie een goed glas wijn, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. In de zomer biedt ons ruime terras een van de mooiste plekjes op het plein om te eten. Ook kunt u daarna nog heerlijk blijven na borrelen op ons verwarmde terras.

Sinds 2009 staan wij met ons team klaar om u te mogen ontvangen. Wij willen u dan ook graag verwelkomen in ons gezellige restaurant!

Vanuit onze open keuken staan onze koks dagelijks van 10:00 tot 22:00 voor u klaar om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Op onze kaart vind u dan ook en ruime selectie van authentieke visgerechten uit Spakenburg, in combinatie met
heerlijke vleesgerechten, die wij bereiden op onze Spaanse ‘Josper’ houtskoolgrill. Vlees, vis en zelfs groenten die in onze Josper bereid worden blijven mals en sappig en door het gebruik van hoogwaardige houtskool krijgt het een heerlijk authentieke grillsmaak. U herkent de gerechten die op onze grill bereid worden aan het ’Josper’ teken op onze kaart!

Wij streven ernaar dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. Laat ons enthousiaste team u onderdompelen in een warm bad van gastvrijheid en inpakken met een unieke smaakbeleving!

Heeft u een cadeau nodig dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor een ‘Smokehouse’ cadeaubon. Deze kan worden besteld in elk gewenst bedrag. (vanaf € 10,00)

Wij pakken deze met zorg voor u in en maken er een echt cadeautje van!
Graag tot ziens.

Het team van ‘The Smokehouse’

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Goede service, ook met betrekking tot het rekening houden met glutenallergie, fijn meegedacht! Gezellige sfeer en eten uitstekend! Volgende keer als we in Spakenburg zijn, komen we zeker weer hier eten. Dank voor de fijne avond.”

WAT DOEN WIJ

Op onze kaart vind u een selectie aan authentieke Spakenburgse visgerechten zoals heerlijke zelfgerookte schepzalm, slibtongen en paling! Als klap op de vuurpijl hebben we een ‘Grande’ visproeverij ontwikkeld, zodat u kunt komen genieten van een heerlijke combinatie van verschillende warm en koud gerookte vissoorten geserveerd op een mooi plateau. Buiten onze ‘plate’ gerechten hebben wij ook een aantal mooie stukken vlees geselecteerd, zoals een Zuid-Amerikaanse Picanha steak die perfect te bereiden zijn op onze Spaanse ‘Josper’ houtskoolgrill. Deze grill stoken wij op tot maar liefst 400C. Vlees vis en zelfs groenten die in deze houtskoolgrill bereid worden behouden hierdoor hun malsheid en sappigheid en krijgen zo de authentieke herkenbare grillsmaak.

Kom eens proeven van onze gezellige sfeer en laat uzelf verwennen!