chef-1

OVER ONS

In het hart van Spakenburg aan het gezellige Spuiplein vind u ‘The Smokehouse.’
U kunt bij ons van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een lekkere kop koffie een goed glas wijn, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Ook is het mogelijk om een gezellige ‘High Tea’ of ‘High Wine’ te boeken. In de zomer biedt ons ruime terras een van de mooiste plekjes op het plein om te eten. Ook kunt u daarna nog heerlijk blijven na borrelen op ons verwarmde terras.

Sinds 2009 staan wij met ons team klaar om u te mogen ontvangen. Wij willen u dan ook graag verwelkomen in ons gezellige restaurant!

Vanuit onze open keuken staan onze koks dagelijks van 10:00 tot 22:00 voor u klaar om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Op onze kaart vind u dan ook en ruime selectie van authentieke visgerechten uit Spakenburg, in combinatie met
heerlijke vleesgerechten, die wij bereiden op onze Spaanse ‘Josper’ houtskoolgrill. Vlees, vis en zelfs groenten die in onze Josper bereid worden blijven mals en sappig en door het gebruik van hoogwaardige houtskool krijgt het een heerlijk authentieke grillsmaak. U herkent de gerechten die op onze grill bereid worden aan het ’Josper’ teken op onze kaart!

Wij streven ernaar dat iedere gast een onvergetelijke ervaring beleeft. Laat ons enthousiaste team u onderdompelen in een warm bad van gastvrijheid en inpakken met een unieke smaakbeleving!

Het team van ‘The Smokehouse’

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

WAT DOEN WIJ

Vanuit onze open keuken staan onze koks dagelijks van 10:00 tot 22:00 voor u klaar de heerlijkste maaltijden te bereiden. U kunt bij ons samen met uw gezelschap genieten van diverse kleine gerechten van onze shared dining kaart (shared-dining na 17:00) of u laten verassen door de heerlijke smaak die onze nieuwe ‘Josper’ houtskoolgrill te bieden heeft! In de zomer biedt ons ruime terras een van de mooiste plekjes op het plein om te eten. Ook kunt u daarna nog heerlijk blijven na-borrelen op ons verwarmde terras.

Lunch

Bij The Smoke House kunt u van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een lekkere kop koffie een goed glas wijn, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Shared Dinning

U kunt met uw gezelschap een selectie maken van de verschillende kleine gerechten die op onze shared-dining kaart staan. Deze gerechten kunt u vervolgens met elkaar delen.

High Tea

Wilt u iets gezelligs doen met vriendinnen of op originele wijze uw verjaardag of vrijgezellenfeest vieren? Boek dan eens een High Tea bij The Smoke House. Kosten voor deze High Tea bedragen € 21,50 per persoon

Kom eens proeven van onze gezellige sfeer en laat uzelf verwennen!